NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Relaxarea a dus la înmulțirea cazurilor de coronavirus depistate la Spitalul Municipal

În ultimele zile, după intrarea în vigoare a primelor măsuri de relaxare , s-a mărit numărul cazurilor de infectare cu COVID-19, identificate la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. De vineri 22 mai, până astăzi, au fost confirmate pozitiv 8 persoane, printre care se numără o tânără de 20 de ani și o femeie de 74 de ani.  

Alte cinci cazuri din Moțca și Hălăucești sunt suspecte și așteaptă rezultatele. Pacienții depistați pozitiv, o parte au fost transportați la unități medicale din Iași, iar ceilalți urmează.  Conform ultimelor date, persoanelor suspecte este în creștere.  Pacienții confirmați pozitiv au fost depistați în urma triajului epidemiologic.

Spitalul Municipal Pașcani folosește teste rapide care sunt prelucrate în laboratorul unității medicale, apoi rezultatele sunt trimise la Iași.

loading...
Advertisements

Related posts

Violența nu ține cont de sărbătoare

Oana Cordoneanu

Nelu Tătaru: La 1 iunie va începe un studiu la nivel național pentru a afla gradul de imunizare al populației la coronavirus

Redacția

O asistentă medicală de la Spitalul CF Pașcani este prima din județul Iași, care va deschide un cabinet de practică independentă

Redacția
Încarcă...