RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Recepție la Valea Seacă a primului proiect european prin care s-a asfaltat un drum comunal (VIDEO)


Investi
ția la drumul comunal 127, ce face legătura între Topile și centrul comunei Valea Seacă, a fost recepționată astăzi. Au fost prezenți pe lângă reprezentanți ai administrației locale, proiectanți, constructori, parlamentarii Florin Constantinescu și Neculai Rățoi, Bogdan Alexa angajat al Senatului României și primarul comunei Tătăruși.

  

Vorbim în acest caz de primul proiect european implementat în comuna Valea Seacă.

Astăzi scriem o pagină din istoria acestei localități. Prin implementarea acestui proiect punem comunitatea pe harta localităților din țară unde s-au implementat proiecte europene. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca acest obiectiv să fie realizat“, a subliniat Valeriu Roman, primarul comunei Valea Seacă.

Senatorul Florin Constantinescu a ținut să transmită și el un mesaj.

“Faceți proiecte europene, pe când se va deschide finanțarea”, a spus Constantinescu.

Deputatul Neculai Rățoi și Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși, au apreciat și ei investiția și faptul că se deschide la Valea Seacă seria marilor proiecte.

Menționăm faptul că în cadrul acestui proiect a fost realizat 3,2 kilometri de asfalt, a fost consolidat podul de peste pârâul Iermolia, alte 11 poduri și podețe, rigole betonate în intravilan, precum și consolidări de maluri. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 3,8 milioane lei.

{youtube}ZKQ9CYug7LE{/youtube}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Minoră din Moțca căutată de poliție

Redacția

Veteran de război sărbătorit la Moțca

Oana Cordoneanu

Ședință de Consiliu Local comuna Răchiteni, 25 august 2023 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...