NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Răzvan Grecu cere primarului și consilierilor locali să spună public dacă au cunoștință de o eventuală privatizare a ApaVital

Jurnalistul Răzvan Grecu a discutat în emisiunea „În Obiectiv”, care va fi difuzată în această seară de la ora 20.00, despre o eventuală privatizare a ApaVital Iași. Acesta a citat o informație apărută în presa ieșeană conform căreia sunt negocieri între conducerea Primariei Iași și reprezentanții Veolia Water Technologies cu privire la privatizarea ApaVItal Iași.

Grecu le-a cerut aleșilor locali să declare în mod public dacă aveau cunoștință de astfel de negocieri și dacă nu cumva votul lor de aderare la ARSACIS și delegare a serviciului de apă-canal către ApaVital a fost motivat de niște foloase necuvenite.

Conform informației din presa județeană o astfel de privatizare va avea ca efect imediat creșterea prețului la serviciile de furnizare de apă și canalizare. Compania Veolia Water Technologies deține deja termoficarea ieșeană prin societatea Dalkia, dar și societatea de apă-canal din București, ApaNova.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

citește și Cea mai mare privatizare facuta vreodata la Iasi: afaceristii straini vor sa puna mana pe apa iesenilor

 

 

 

Advertisements

Related posts

Pe 281C Blăgești-Todirești-Coasta Măgurii, circulația se desfășoară pe un singur sens

Redacția

Bugetul și lista de investiții prezentate de primarul Dumitru Pantazi (VIDEO)

Redacția

Primăria convoacă ApaVital la o întâlnire pe tema apei nefacturate. Cetățenii au obținut aprobare să participe

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site