RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Războiul din UCRAINA, ziua 719. Noi bombardamente lansate de Rusia. Kievul avertizează că are nevoie de mai mult ajutor internațional

Războiul din Ucraina a ajuns luni în ziua cu numărul 719, iar GÂNDUL vă prezintă principalele evenimente din țara vecină.

Atacurile forțelor ruse au continuat, atât asupra regiunii Kiev, cât și asupra unor zone din sudul țării, a informat Armata ucraineană, transmite Al Jazeera.

Forțele aeriene au declarat că sistemele de apărare aeriană au distrus 40 din cele 45 de drone Shahed lansate de Rusia.

Principalele evenimente din Ucraina

  

Ministerul rus al Apărării a susținut că unitățile de apărare aeriană au distrus o dronă ucraineană în apropierea satului Maysky din regiunea rusă Belgorod în noaptea de 11 februarie, relatează The Kyiv Independent. Ministerul a susținut pe Telegram că unitățile rusești de apărare aeriană au doborât drona în jurul orei locale 22:00. Nu au fost raportate pagube la infrastructură sau victime.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunțat cinci numiri de rang înalt în Armată, după ce l-a numit pe generalul Oleksandr Syrsky drept noul șef al Statului Major, la începutul săptămânii. Colonelul Vadim Sukharevskyi se va ocupa de sistemele fără pilot, în timp ce colonelul Andriy Lebedenko se va concentra pe inovarea tehnologică a Armatei și dezvoltarea sistemelor de luptă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fosta șefă a Guvernului scoțian a fost ARESTATĂ. În ce dosar e implicată Nicola Sturgeon

Redacția

Multiplu campion mondial la Jiu Jitsu, împușcat în cap de un polițist / Sportivul de 33 de ani nu a supravieţuit, deşi a fost transportat de urgenţă la spital

Redacția

Ucraina se pregătește pentru cea mai mare bătălie a războiului. Care este acum principalul obiectiv al Rusiei

Redacția
Încarcă...