NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi a ajuns la o înțelegere cu Pintilie! Va fi viceprimarul municipiului Pașcani!

Marius Pintilie, primarul ales al municipiului Pașcani, a ajuns la o înțelegere privind colaborarea în Consiliul Local cu Cristian Rățoi. Cei doi au decis ca filialele locale ale PNL și Pro România să facă o alianță locală în următorii 4 ani.

Conform înțelegerii anunțate pe Facebook de cei doi, Cristian Rățoi ar urma să ocupe postul de viceprimar al municipiului Pașcani.

Primul care a anunțat această decizie a fost Cristian Rățoi. Acesta a făcut aseară o postare pe Facebook, în care a explicat că a acceptat propunerea de colaborare venită din partea lui Marius Pintilie.

„Da am acceptat propunerea d-lui Marius Pintilie, de a colabora în următorii patru ani la administrarea municipiului, în calitate de viceprimar. Se cer a fi precizate următoarele aspecte:

  • singura formațiune care a fost interesată de colaborare a fost PNL, prin dl. Marius Pintilie.
  • am acceptat din dorința de a mă implica activ, de a face ceva efectiv pentru oameni și oraș și nu de a face comentarii răutăcioase pe la unele televiziuni etc.
  • am spus că voi menține calea dreaptă și nu voi face alianțe dar este o colaborare, în folosul obștii iar votul cetățenilor mi-a fost dat pentru a-i reprezenta activ.
    Mă voi ridica la înălțimea așteptărilor și nu voi dezamăgi oamenii din Pașcani.
    Așa să-mi ajute Dumnezeu. Noapte bună Pașcani”
    , a scris Cristian Rățoi pe Facebook.

În cursul zilei de azi, tot pe Facebook, pe pagina oficială a primarului ales, a fost postată o fotografie în care Pintilie și Rățoi își strâng mâinile. În textul în care însoțea fotografia a fost anunțată alianța dintre cele două formațiuni politice și susținerea lui Cristian Rățoi în funcția de viceprimar.

„În următorii 4 ani Municipiul Pașcani are nevoie de stabilitate politică pentru a ne concentra pe muncă. Mă bucur că domnul Cristian Rățoi a acceptat o astfel de colaborare. Ne-am promis reciproc respect și loialitate” a scris Marius Pintilie.

Reamintim că în urma alegerilor locale niciunul dintre partidele politice nu a obținut majoritate. PNL are 8 consilieri locali la fel ca PSD, în timp ce Pro România are 2 mandate, iar PMP 1.

Advertisements

Related posts

Primăria regretă disconfortul cetăţenilor de pe strada Culturii dar consideră că muncitorii procedează corect

Marius Parteni

Zeciștii pășcăneni, premiați în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul lunii

Ema Roman

Ședință tensionată de Consiliu Local la Mircești: Opoziția vrea schimbarea viceprimarului (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...