RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Răsturnare de situație. Ramona Chiriac se retrage de pe lista PSD-PNL la europarlamentare. Cum explică decizia UPDATE

Ramona Chiriac se retrage din cursa pentru europarlamentare, după ce între aceasta și liderii de la conducerea PSD ar fi avut loc un schimb de replici, exact înainte de validarea candidaților social-democrați, potrivit informațiilor „Adevărul”.

Ramona Chiriac face un pas în spate FOTO Arhivă

Ramona Chiriac face un pas în spate FOTO Arhivă

UPDATE Ramona Chiriac a scris și pe contul său de Twitter că se retrage de pe lista la europarlamentare. „Confirm că nu candidez la alegerile pentru Parlamentul European, din motive personale. Continui să susțin Europa în România și România în Europa”, a precizat Chiriac pe Twitter.

  

Pe ultima sută de metri, Ramona Chiriac, deschiderea de lista a PSD-PNL, a făcut un pas în spate. După o vizită fulger la PSD, care se pregătea de Consiliul Politic Național, Chiriac a plecat foarte repede. 

Potrivit informațiilor „Adevărul”, Chiriac ar fi cerut să aibă susținere și pentru o funcție mai mare, de comisar european. Confruntați cu această solicitare, liderii PSD i-au transmis că nu se poate. Prin urmare, Ramona Chiriac face un pas în spate.

Conform surselor „Adevărul”, în această situație lista va fi deschisă de Mihai Tudose, cel care era al doilea. 

Știre în curs de actualizare

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul anunţă că Marcel Boloş va merge la Bruxelles. Ciucă: „Vrem să avem toate elementele din PNRR clarificate”

Redacția

Simion, după consultările cu Iohannis: Am cerut demisia lui Florin Cîţu. Există o majoritate care vrea un guvern de specialişti, până la anticipate

Redacția

Ionuţ Stroe critică USR pe tema comentariilor privind securitatea naţională: Nu are agendă şi preşedinte. A preluat un subiect care nu există

Redacția
Încarcă...