RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bătălia pentru Capitală, faza pe poezii. Piedone, versuri pentru Nicușor Dan: Ai păcălit asfaltul, gaura din covrig

Cristian Popescu Piedone, momentan principalul contracandidat al actualului edil al Capitalei, conform sondajelor, îl critica pe Nicușor Dan pentru modul în care a condus administrația. Criticile sunt transmise pe Facebook, sub formă de versuri.

Cristian Popescu Piedone este candidatul PUSL FOTO Inquam Photos

Cristian Popescu Piedone este candidatul PUSL FOTO Inquam Photos

„Un alt mandat? Ar fi, sincer, prea mult… Ar fi o dramă pentru apa caldă, Pentru copaci și parcuri Și pentru… semafoare! Ai păcălit, pacalitorule născut să păcălești… Ai păcălit asfaltul, gaura din covrig, Și ne-ai ținut, maestre, iarnă de iarnă în frig… Parcuri nu ai în temă, Tema… ți-e foaie goală! Cu elanul tău, tot stăm cu soba goală… Statuile din parcuri, Goga, Kogălniceanu… Nu vor să te mai vadă primar.. iarăși la anul! Centrul și toate cele… mustesc a găinaț, Zorii nu mai au aer… Cafeaua… n-are zaț… Ia-ți bocceluța, zicem, Și urcă pe făraș, Că nu avem nevoie De… zei din Făgăraș! Fără poezie, viața e pustiu”, este poezia pentru Nicușor Dan postată Cristian Popescu Piedone.

  

Conform ultimele sondaje, Cristian Popescu Piedone este principalul contracandidat al lui Nicușor Dan la primăria Capitalei. Recent, coaliția de guvernare a anunțat că îl susține pe Cătălin Cîrstoiu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PSD dă înapoi pe tema eliminării cotei unice. Ciolacu: Nu e o decizie pe care să o iei peste noapte

Redacția

Zelenski anunţă că peste 1.100 soldaţi ruşi au fost ucişi și alți 1.500 au fost răniți la Bahmut în mai puţin de o săptămână / Soldatului Oleksandr Maţievski, executat de ruși, i s-a conferit titlul de „Erou al Ucrainei”

Redacția

Guvernul a aprobat ajutoare pentru victimele exploziei de la Crevedia: de la 2.000 de euro la 2.000 de lei

Redacția
Încarcă...