RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL Pașcani solicită clienților să își achite debitele pentru a putea achita factura la gaz metan

Conducerea RAGCL Pașcani a transmis în această după amiază un comunicat de presă în care explică motivele pentru care nu mai poate furniza apă caldă și agent termic pentru o perioadă nedeterminată.

  

 

 

 

Într-un comunicat transmis redacției șefii regiei arată: 

 Stimați cetățeni!

 Datorită faptului că R.A.G.C.L. Pașcani nu a reușit să-și achite datoriile scadente pe care la are către furnizorul de gaz metan S.C. ”E.ON Energie România” S.A. acesta a decis întreruperea furnizării gazului metan la centralele termice, regia fiind astfel în imposibilitatea de a mai furniza pentru moment agent termic și apă caldă clienților noștri.

 Pe această cale vă anunțăm că facem, împreună cu administrația locală, toate eforturile pentru a remedia această situație cât mai urgent; totodată facem un apel către clienții noștri solicitându-le să-și achite debitele restante pentru a putea plăti la rândul nostru datoriile către furnizorul de energie.

 Rugăm clienții noștri să-și achite cât mai urgent datoriile restante pentru a debloca situația actuală, iar în caz contrar, la reluarea furnizării gazului metan, scările care nu și-au plătit datoriile nu vor mai beneficia de agent termic și apă caldă.

 Vă mulțumim pentru înțelegere!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ultimatum pentru primarii din judeţ

Redacția

Proteste la Primărie împotriva deciziei de sistare a apei:”Situația este gravă! Oamenii sunt dispuși să iasă în stradă” (VIDEO)

Teona Gherasim

Marți, 10 martie, apa va fi întreruptă în Blăgești, între orele 8.00-18.00

Redacția
Încarcă...