RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Centrala termică a Şcolii Conțeşti a cedat în prag de iarnă

Centrala termică de la Şcoala Conţeşti s-a defectat în prag de iarnă. Cum temperaturile au scăzut, conducerea instituţiei de învăţământ a luat decizia să o pună în funcţiune, dar fără succes. După 12 ani de exploatare intensivă, aceasta a cedat definitiv.

 

  

Se pare că primele probe din acest an au avut loc în luna august, când centrala a funcţionat fără probleme. Ulterior s-a spart cazanul. 

Din fericire, conducerea şcolii împreună cu administraţia locală au făcut demersurile pentru achiziţia unei noi centrale termice care să asigure căldura pentru elevii şcolii Conţeşti. 

Primarul comunei, Gheorghe Băiceanu, a declarat că săptămâna viitoare şcoala va avea o nouă centrală:”Am avut 220.000 lei bani alocaţi pentru centrala la Grădiniţia Topile, facem rectificare de buget, luăm de acolo şi achiziţionăm o nouă centrală pentru Şcoala Conţeşti. Urmează ca în bugetul pe anul viitor să alocăm banii pentru centrala de la Grădiniţă”.

 

 

Related posts

Pășcănenii sunt scutiți de plata majorărilor de întârziere dacă achită debitele în timp util

Diana Marcu

Ședința Consiliului Local Pașcani din această lună va fi joi, 29 august!

Diana Marcu

Se desființează sindicatul Primăriei? Angajații de la Taxe și Impozite Locale s-au retras din sindicat, iar acesta nu are președinte și secretar general!

Răzvan Grecu
Încarcă...