RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria promite internet wireless gratuit pe Esplanadă, din luna martie

Primăria Paşcani a început formalităţile pentru amplasarea unor routere wireless pe Esplanada din zona vale a oraşului. 

Informaticianul instituţiei a făcut un referat de oportunitate care aşteaptă să fie aprobat de primarul Dumitru Pantazi, iar dacă lucrurile vor decurge bine, în luna martie se va face achiziţia routerelor.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Paşcani, vor fi instalate trei astfel de puncte de acces la internet gratuit. Pentru această investiţie, administraţia locală va cheltui 2.100 lei instalare şi configurare routere, iar abonamentul lunar va fi 1.300 lei.

  

“Primăria Municipiului doreşte ca anul acesta să amplaseze pe Esplanada din zona vale câteva routere pentru ca păşcănenii care se vor delectaacolo să beneficieze de internet wireless. Momentan este vorba despre un referat de oportunitate şi necesitate aprobat de primarul municipiului Paşcani, urmând ca mai apoi să facem achiziţia şi să semnăm contractul, cel mai probabil în luna martie. 1300 lei pe lună va fi abonamentul, iar pentru instalarea celor trei routere, la care se adaugă şi configurarea lor, se va plăti o singură dată, 2100 lei”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Advertisements

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Dacă proiectul va fi implementat, păşcănenii şi nu numai, se vor bucura de acces gratuit la internet pe Esplanada municipiului. De departe, cei mai bucuroşi vor fi tinerii care sunt de nedezlipit de telefoanele mobile de unde se conectează pe reţelele de socializare.

Advertisements

Costurile estimate sunt conform unei ofertei transmise de operatorul de cablu, internet și telefonie Next Gen. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Niciun constructor interesat de reabilitarea clădirii în care funcționează Gărdinița nr. 2 și Creșa nr.1

Răzvan Grecu

Cum va fi vremea la începutul anului 2016

Redacția

Ședință de C. L. Răchiteni 25 aprilie 2018 (VIDEO)

Ema Roman
Încarcă...