RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Propunere PNL: Ziua Națională a României sărbătorită pe banii aleșilor locali!

Consilierii PNL au propus astăzi aleșilor din celelalte formațiuni politice să își doneze indemnizațiile pentru organizarea festivităților de 1 Decembrie. Astăzi în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL, liberalii au venit cu acest anunț ca urmare a deciziei primarului de renunța la parada de pe Esplanadă și celelalte evenimente care se organizau în anii din urmă.

Din indemnizațiile aleșilor ar urma să se strângă în jur de 10.000 lei."Biroul Politic al PNL a hotărât să vină cu această inițiativă: parada militară, programul artistic și masa pentru cetățeni să fie organizate și în acest an", a susținut Petrică Dascălu, președintele PNL Pașcani.

  

Consilierul PNL, Marius Pintilie, a susținut că aleșii locali ar trebui să se implice mai mult în problemele cetățenilor."Nu ne bucurăm de o imagine prietenoasă în rândul cetățenilor, mai ales după ce au aflat că Primăria nu a alocat bani pentru acest eveniment. Din banii care se vor strânge cumpărăm fasole cu cârnat, e o mâncare tradițională, și facem în așa fel încât să realizăm această bucurie pentru oameni", a subliniat consilierul liberal.

O intervenție tranșantă pe marginea subiectelor din conferința de presă a avut-o și Arthur Grecu, secretarul organizației."Faptul că administrația a distrus parcul din zona blocului C5 și anulează acele acțiuni de Ziua Națională, mă duce cu gândul că s-a început procesul de epurare a acțiunilor vechii administrații", a menționat acesta.

Pentru a nu se înțelege că liberalii speculează politic acest subiect, consilierul Dorin Nichifor a sfătuit administrația condusă de Dumitru Pantazi să revină asupra deciziei, întrucât mai are timp să o facă.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu: Moldova trebuie scoasă din izolare și subdezvoltare

Redacția

Cabinele de vot, obligatoriu în forma literelor U, V sau L. Ce alte decizii a mai anunţat Autoritatea Electorală

Redacția

Victor Ponta, prim ministrul României, așteptat miercuri la Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...