NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere: Liberalii din CJ Iași susțin înființarea unui parc industrial la Pașcani

Liberalii din Consiliul Județean (CJ) susțin înființarea a două noi parcuri industriale în județ. Unul dintre acestea în zona metropolitană Iași și unul în zona Pașcani.

 

  

 Luni, 20 august 2018, consilierul PNL Romeo Vatră a depus două proiecte de înființare a două noi parcuri industriale, la secretariatul instituției.

Se dorește înființarea acestui parc la Pașcani deoarece orașul reprezintă un pol al județului Iași care trebuie dezvoltat. S-a ținut cont de faptul că municipiul se va afla la confluența dintre viitorul drum expres Ploiești- Pașcani și autostrada Iași- Târgu Mureș.

„Noi am depus două proiecte pentru înființarea a două noi parcuri industriale. Unul în zona metropolitană Iași, pentru că parcul de la Lețcani pe care îl are CJ este mic, are doar 18 hectare și nu poate fi extins. Un alt proiect vizează înființarea unui parc industrial în zona Pașcani. Proiectul în sine reprezintă inițierea demersurilor privind încheierea unui acord de cooperare cu Primăria Pașcani și alte instituții publice și private. Mă aștept ca acest proiect să ajungă pe masa consilierilor județeni, să fie aprobat și să înceapă demersurile pentru a se realiza acest acord de colaborare între CJ și Primăria Pașcani”, a declarat Romeo Vatră, consilier județean PNL.

Pentru înființarea noului parc industrial în Iași se impun inițierea unor demersuri de identificare a terenurilor, de realizare a studiului de fezabilitate, însă ideal ar fi să se identifice terenuri în apropierea Aeroportului.

Advertisements

Related posts

Dezastru la Prest Serv Apa: Primarul Dumitru Pantazi nu a semnat contractele de mandat cu noii membri ai Consiliului de Administrație!

Răzvan Grecu

Consilierul Pintilie a revenit asupra deciziei. Rămâne să lupte împotriva ApaVital

Marius Parteni

Un consilier supărat:„Pașcaniul cel mai murdar oraș din țară”! Dumea are zilele numărate la EcoSalubritate

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site