NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proprietarii de terase verificați de Poliția Locală. La finalul sezonului trebuie să elibereze spațiile

Polițiști locali împreună cu un inspector din cadrul Biroului Comercial din cadrul Primăriei Pașcani au verificat ieri mai multe societăți comerciale din localitate, care au amenajate terase în fața spațiilor deținute.

Scopul controlului a fost acela de a vedea dacă agenții economici dețin contracte de închiriere pentru spațiul ocupat. Totodată, inspectorul din cadrul Biroului Comercial le-a adus în atenție administratorilor că trebuie să se prezinte la Primărie pentru a obține acordurile teritoriale de funcționare.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani ne-a precizat că în urma acțiunii nu au fost depistate societăți care să se afle în situația de a ocupa domeniul public fără contract de închiriere. Pentru un metru pătrat ocupat aceștia vor achita 0,62 lei pe zi.  
Precizăm faptul că toți agenții economici care au trecut pe la Primărie pentru a solicita contract de închiriere au fost înștiințați ca la finalul sezonului să elibereze terenurile unde au fost amenajate terasele. Asta înseamnă că în perioada rece nu vor mai exista societăți comerciale care să ocupe abuziv respectivele spații.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Semafoarele din intersecția de la Spitalul Municipal Pașcani au fost oprite

Marius Parteni

Profesorul Ioan Radu a făcut plângere penală împotriva primarului Dumitru Pantazi și a consilierilor locali!

Răzvan Grecu

Prest Serv Apa va rezilia contractul cu Dytras. Constructorul spaniol va pierde cei 1.396.000 de euro garantați pentru finzalizarea lucrărilor la stația de epurare

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site