RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Proiectele care vizează reforme pentru OCDE, adoptate în ritm accelerat de Parlament

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă a precizat, cu ocazia întrevederii cu secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), Mathias Cormann, că reformele care fac parte din eforturile pentru aderarea la Organizație vor trece repede prin Parlament.

Președintele Senatului Nicolae Ciucă cu secretarul general al OCDE, Mathias Cormann Foto: Facebook

Președintele Senatului Nicolae Ciucă cu secretarul general al OCDE, Mathias Cormann Foto: Facebook

L-am primit la Palatul Parlamentului pe Mathias Cormann, secretarul general al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. În discuțiile pe care le-am avut, atât în privat, cât și împreună cu Comisia specială comună a celor două Camere, am vorbit despre nivelul la care se află aderarea României la organizație, detalii din Studiul Economic al României pe 2024 și beneficiile pe care românii le vor avea după ce țara noastră va deveni membru OCDE”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

  

Președintele Senatului a afirmat că lucrează pentru acest obiectiv „cu aceeași forță” cu care a făcut-o atunci când era premier.  „Cu ajutorul comisiei specializate, toate proiectele care vizează procesul aderării vor fi trecute prin Parlament cu rapiditate. Ca prim-ministru, am deblocat dialogul cu conducerea organizației, depunând Foaia de parcurs a României și Memorandumul inițial pentru aderare”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Adrian Câciu, despre succesorul său la Ministerul Finanţelor, Marcel Boloş: Ar trebui să fie mai asumat

Redacția

Trei noi zile libere pentru bugetari în 2023: 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august

Redacția

Digi24: Un angajat CFR a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN: “Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel”

Redacția
Încarcă...