RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiect de trei milioane lei pentru extinderea sistemului de canalizare în comuna Hărmănești

O autoritate locala din judetul Iasi a demarat un proiect legat de proiectarea si executia pentru extinderea sistemului de canalizarein localitate. Astfel, Primaria comunei Harmanesti va aloca peste trei milioane lei in perioada urmatoare pentru finalizarea acestui obiectiv, proiectul urmand a se derula in satele Boldesti si Harmanestii Vechi.

 

  

“Obiectul contractului prevede servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului, pe perioada de executie a lucrarilor, si executie de lucrari pentru obiectivul privind extindere sistem de canalizare in localitatea Boldesti si Harmanestii Vechi, comuna Harmanesti, judetul Iasi, in conformitate cu caietul de sarcini pe toata durata executiei lucrarilor la obiectivul referit. Valoarea estimata este de 3.053.091 lei, fara TVA, si este compusa din servicii de proiectare privind intocmirea proiectului tehnic si detaliile de executie si intocmirea documentatiei tehnice necesare, in vederea obtinerii de avize, acorduri si autorizatii. Mai este compus si din servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor si pentru participarea in fazele de control cu Inspectoratul de stat in Constructii, executie de lucrari. Valoarea estimata a contractului, ce urmeaza a fi atribuit, nu cuprinde suma aferenta cheltuielilor diverse si neprevazute, precizata în bugetul proiectului, acestea putând fi accesate, dupa caz, în functie de necesitati, prin modificarea contractului în conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice”, se arata in documentatia initiata de autoritatea locala.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Finanțare de la bugetul județului pentru modernizarea piețelor, târgurilor și a terenurilor de sport

Redacția

Popescu: Am cerut companiilor de utilități să ia măsuri și consumatorii casnici să nu mai primească facturi de zeci de milioane

Redacția

Comunicat: Președintele ANRSC București, Bogdan Alexa, la Conferința națională Aquademica – Timișoara

Redacția
Încarcă...