RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiect de 4 milioane lei pentru comuna Tatarusi

Aviz favorabil din partea Ministerului Economiei pentru un proiect in valoare de aproximativ 4.000.000 lei, proiect unic in judetul Iasi si cel mai probabil si pe Moldova. In comuna Tatarusi se vor moderniza stalpii stradali in totalitate prin amplasarea unor panouri fotovoltaice dar si a unor generatore eoliane.

“Vor fi modernizati un numar de 446 de stalpi stradali prin punerea in aplicare a acestui proiect care a fost depus la Ministerul Economiei inca din anul 2010 prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”. 2% din valoarea proiectului constituie contributie locala. In aproximativ o luna de zile vom incheia contractul cu Ministerul Economiei pentru derularea proiectului apoi vom pregati documentatia necesara pentru licitatie”, a declarat primarul comunei Tatarusi, promotorul proiectului, Costel Iosub.
Odata cu implementarea acestui proiect unic in zona, la Bugetul comunei se va face o economie substantiala. Practic, vor scadea cheltuielile cu iluminatul stradal cu circa 1 00.000 lei / an. Primarul ne-a declarat faptul ca derularea lui se va incepe din acest an.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Comuna Cristești a semnat un contract de finanțare prin PNRR, pentru refacerea trotuarelor și pentru piste de biciclete! Alocare de bani aprobată și pentru montarea de camere video

Răzvan Grecu

Post scos la concurs de Primăria Lespezi

Redacția

Șofer mort într-un accident feroviar, la Halta Bădeni-Scobinți

Oana Cordoneanu
Încarcă...