NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiect de 4 milioane lei pentru comuna Tatarusi

Aviz favorabil din partea Ministerului Economiei pentru un proiect in valoare de aproximativ 4.000.000 lei, proiect unic in judetul Iasi si cel mai probabil si pe Moldova. In comuna Tatarusi se vor moderniza stalpii stradali in totalitate prin amplasarea unor panouri fotovoltaice dar si a unor generatore eoliane.

“Vor fi modernizati un numar de 446 de stalpi stradali prin punerea in aplicare a acestui proiect care a fost depus la Ministerul Economiei inca din anul 2010 prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”. 2% din valoarea proiectului constituie contributie locala. In aproximativ o luna de zile vom incheia contractul cu Ministerul Economiei pentru derularea proiectului apoi vom pregati documentatia necesara pentru licitatie”, a declarat primarul comunei Tatarusi, promotorul proiectului, Costel Iosub.
Odata cu implementarea acestui proiect unic in zona, la Bugetul comunei se va face o economie substantiala. Practic, vor scadea cheltuielile cu iluminatul stradal cu circa 1 00.000 lei / an. Primarul ne-a declarat faptul ca derularea lui se va incepe din acest an.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local Strunga, 28 mai (VIDEO)

Redacția

Investiţii de 1,5 milioane euro în comuna Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Primăria Mircești amendată de Garda de Mediu, din cauza gunoiul aruncat de cetățeni, pe spațiul public!

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site