RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Producția de torțe pentru Jocurile Olimpice 2024 este în toi. 11 mii de oameni vor aduce flacăra la Paris

Torțele olimpice de anul viitor sunt modelate cu măiestrie în Franța. Procesul este unul care necesită minuțiozitate și o cantitate mare de oțel special, pentru ca cele 2000 de torțe, dintre care 1500 vor fi purtate de 11 mii de oameni la Jocurile Olimpice Paris 2024, iar restul de 500 la Jocurile Paralimpice, să treacă testele și să aducă flacăra olimpică la Paris, transmite Reuters.

Este nevoie de oțelul de la aproximativ 50 de mașini de spălat pentru a face cele 2.000 de torțe necesare Jocurilor Olimpice și Paralimpice Paris 2024, dar procesul necesită un tip special de oțel și măiestrie specifică.

Șase tone de oțel au fost topite de compania de producție ArcelorMittal (cel mai mare producător de oțel din lume), partener oficial Paris 2024, înainte de a fi modelate în vaze, care au fost apoi expediate la fabrica de argintărie și tacâmuri Guy Degrenne din Normandia.

Acolo, oțelul este tăiat cu laser, sudat și asamblat de câteva zeci de muncitori care vor livra torțele până la sfârșitul lunii ianuarie, marcând sfârșitul unui proces care a durat nouă luni.

  

torțe fabricare sursa foto: Profimedia Images

„Seamănă puțin cu copilul meu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Comisia juridică a Camerei a votat pentru ridicarea imunităţii lui Adrian Chesnoiu. Fostul ministru al Agriculturii: „Sunt convins că adevărul va ieşi la iveală”

Redacția

Un campus universitar din Marsilia a fost închis temporar din cauza traficului de droguri

Redacția

VIDEO INTERVIU Dumitru Chisăliță, Asociația Energia Inteligentă, despre măsurile adoptate de UE pentru protejarea consumatorilor vulnerabili: „Nu poate să fie împinsă această povară exclusiv pe umerii furnizorilor. Rolul social îl joacă statul”

Redacția
Încarcă...