RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pro România Pașcani critică calitatea gazonului montat pe scuarul de pe strada Moldovei

Gazonul montat în scuarul de pe strada Moldovei, de la intersecția Constructorul către RAGCL, este unul de proastă calitate. Încă de când a fost amplasat, acesta era pe unele porțiuni uscat.

Situația a fost sesizată pe rețelele de socializare și de Cristian Rățoi, coordonatorul Pro România Pașcani. El îl somează public pe primarul municipiului Dumitru Pantazi să oprească cheltuirea banilor publici, pe lucrări efectuate defectuos și cu materiale second-hand.

“Dorim ca opinia publică să fie informată, prin rețelele de socializare și posturile locale mass-media, cu privire la calitatea covorului de gazon montat pe scuarul central al străzii ce duce spre Gâștești. Deasemenea dorim să știm prețul covorului de gazon, al lucrărilor de montare și societatea care a livrat și montat gazonul.AJUNGE domnule primar, știm că sunteți în campanie electorală dar nu vă mai bateți joc de oameni. Încă odată ați dovedit ca nu sunteți profesionist chiar dacă aveți studii în domeniu. PRO România ține cu oamenii și cu orașul”, se arată în postare.

Lotul de gazon ce a început să fie montat ieri pe străzile Moldovei și Ștefan cel Mare și Sfânt a fost adus în aceeași zi. Primarul municipiului Pașcani nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a comenta aprecierile lui Cristian Rățoi.

  

Related posts

Proprietarii de imobile înștiințați de Primăria Pașcani să ia măsuri pentru îndepărtarea zăpezii și a țurțurilor

Marius Parteni

Peste 2,5 milioane de persoane au tranzitat frontiera în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

Miercuri – 21 februarie, ședința în care va fi votat proiectul de buget pentru anul 2018

Ema Roman
Încarcă...