NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Concertele verii: Vama, Delia şi Smiley vor cânta, în weekend, pe scena Fratelli din Parcul Palas

Îţi faci planuri pentru acest weekend? Fratelli îţi propune să-l petreci ascultând muzică live, în parcul Palas. Pe scenă vor urca Vama, Delia şi Smiley, care promit show-uri memorabile.

Pune un reminder pentru seara aceasta când are loc concertul Vama. Trupa revine la Iaşi cu un spectacol care va face publicul să cânte şi să danseze toată seara. Artiştii promit o experinţă în care efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie va fi dublat de jocuri de lumini transmiţând simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Sâmbătă, poţi să pătrunzi în lumea vibrantă a Deliei, a cărei prezenţă scenică excentrică uimeşte de fiecare dată. De la costume până la interpretarea de neegalat a celor mai populare piese ale sale, Delia oferă de fiecare dată un show de excepţie.

Weekendul se încheie cu un concert susţinut de Smiley. Astfel, duminică, unul dintre cei mai în vogă artişti români te va face să dansezi pe hiturile care l-au facut celebru: „De unde vii la ora asta”, „Să-mi fie vară”, „Criminal”, „Preocupat cu gura ta”, „Acasa”, „Pierdut Buletin” şi multe altele. Toate evenimentele vor începe de la ora 20.00 cu un warm-up party susţinut de artişti locali.

Concertele vor avea loc pe scena Fratelli din parcul Palas, iar biletele pot fi achiziţionate pe www.iabilet.ro sau de la Fratelli Lounge & Club. Pentru siguranţa publicului, fluxul de intrare şi ieşire în perimetrul evenimentelor va fi diferenţiat şi se va impune respectarea măsurilor de siguranţă şi distanţare fizică. Vino la concertele artiştilor tăi preferaţi şi te vei bucura de muzica lor într-o atmosferă unică!

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Oameni ai locului (23 Iunie 2016): CINSTIM TRADIȚIA ȘI IA ROMÂNEASCĂ CU O IUBITOARE DE FOLCLOR

Redacția

Sărbătoarea comunei de Sfântul Ilie la Lespezi

Redacția

Fost elev al Liceului Special ”Moldova” Târgu Frumos, singurul alpinist român nevăzător care a cucerit Kilimanjaro

Redacția
Încarcă...