NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul și-a asumat greșeala legată de mesajul politic, transmis din birou. Pantazi nu a făcut acest lucru, după vizita lui Ciolacu!

Un mesaj de susținere a candidatului PNL Pașcani, Sorin Năcuță, pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, realizat în biroul primarului Marius Pintilie, a fost unul din subiectul discuției din conferința de presă de ieri, de la sediul Primăriei.

Edilului local i s-a atras atenția că activitatea politică nu trebuie confundată cu cea administrativă, fapt asumat de Marius Pintilie. Acesta a admis că a fost o greșeală, care nu va fi repetată.

„A fost un mesaj de susținere. Nu am folosit resursele Primăriei, decât dacă ne raportăm la locație și curentul folosit. Putea fi realizat oriunde, în stradă ori alt loc. Eu sunt la muncă de dimineața până seara. Dacă am deranjat prin această acțiune, îmi cer scuze în fața cetățenilor, care s-au simțit lezați de acțiunea mea!”, a subliniat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Nu același lucru l-au făcut cei din PSD, după vizita președintelui Marcel Ciolacu, din 6 septembrie 2020, în timpul campaniei pentru locale. Atunci liderul național alături de Dumitru Pantazi și Maricel Popa, fost președinte CJ Iași, au organizat o lansare a candidaților, în sala multifuncțională.

  
Advertisements

Related posts

Crăciunescu ținut pe margine la ședința de CL de astăzi. Pantazi nu a avut nevoie de votul fostului primar!

Răzvan Grecu

Birocrație sau nepricepere? Primăria Pașcani cere asigurări de la CJ Iași că va deconta banii din programul „Lapte și Corn”. Iată reacția CJ!

Marius Parteni

Pășcănenii care află târziu de taxa de salubrizare se plâng autorităților

Oana Cordoneanu
Încarcă...