RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean ce va avea loc vineri 26 octombrie la Paşcani

Consiliul Judeţean Iaşi a anunţat astăzi care va fi ordinea de zi a şedinţei ce va avea loc vineri, 26 octombrie începând cu ora 11.00. Şedinţa ordinară va avea loc în Sala de Consiliu a Primărie Municipiului Paşcani, având următoarea ordine de zi:

Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei extraordinare de plen din data de 12.10.2012.

Susţine Lăcrămioara VERNICĂ

  

Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie cu indicatorii tehnico – economici la obiectivul „Reabilitare reţea termică de la centrala termică existentă până la clădire garaj”.

Susţine Marius BODEA

Proiect de hotărâre privind rectificarea Listei de investiţii din alocaţii bugetare – buget local Judeţul Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi pentru Serviciul de Interes Economic General (S.I.E.G.)-R.A. Aeroportul Iaşi, anul 2012.

Susţine Marius BODEA, Adriana MĂRGĂRINT

Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare.

Susţine Paul BENESCH

Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr.6 la Actul Constitutiv şi Statutul A.R.S.A.C.IS.

Susţine Paul BENESCH

Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici” Iaşi.

Susţine Traian MOCANU

Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului de Asistenţă Medico – Socială Bivolari.

Susţine Traian MOCANU

Proiect de hotărâre privind înlocuirea reprezentanţilor Partidului Democrat Liberal – Organizaţia Judeţeană Iaşi în Consiliile de Administraţie ale unităţilor subordonate Consiliului Judeţean Iaşi.

Susţine Ionel SPĂLĂŢELU

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Autorităţile încearcă să acopere craterul din panta Republicii

Ema Roman

Normele legale în vigoare privind protecţia salariaţilor în caz de caniculă

Redacția

Scoateți deșeurile în funcție de programul operatorului! Primăria va face verificări în teren, pentru creșterea gradului de colectare!

Marius Parteni
Încarcă...