NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi refuză să facă public plângerea penală formulată împotriva cetățenilor ce au semnat contra ApaVital

Pășcănenii care au fost chemați de polițiști pentru a da declarații cu privire la semnăturile împotriva ApaVital, nu vor afla ce anume l-a determinat pe primarul lor să-i dea pe mâna polițiștilor și procurorilor pășcăneni.

 

Asta, deoarece Dumitru Pantazi, edilul șef al municipiului a refuzat să facă public plângerea penală formulată împotriva celor ce au semnat pe listele de susținere a proiectelor inițiate de societatea civilă în scopul de a denunța contractul de delegare a serviciilor de apă-canal către operatorul ieșean ApaVital.

  

Deși, actul este unul cu caracter public întrucât a fost semnat de către primarulu Dumitru Pantazi în calitate de reprezentant al municipiului, acesta i-a transmis lui Ion Moțatu, cel care a solicitat o copie după document, că divulgarea conținutului plângerii ar influența cursul anchetei, ar pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea unor persoane.

Menționăm că până acum zeci de pășcăneni au fost chemați la Poliție pentru a declara dacă au semnat sau nu pe listele cu pricina, după ce primarul a declarat că suspectează că unele dintre semnături sunt false. Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției până acum nu au fost depistate semnături false, toţi cetățenii audiați recunoscându-și semnătura.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Groapă în asfaltul de pe trecerea de pietoni, vizavi de Oficiul Poştal

Ema Roman

Opoziția a convocat ședință extraordinară pentru a obliga primarul să acorde tichete sociale de Paște

Răzvan Grecu

Niciun pas concret pentru Autostrada A8. Deputatul Petru Movilă: Nimeni nu a mai fost interesat de autostrada Iași-Târgu Mureș

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site