RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primarul din Stolniceni-Prăjescu propune Asociației ECHO o variantă pentru realizarea Centrului Educațional în aer liber

Centrul Educațional în aer liber pe care Asociația ECHO din Marea Britanie dorește să îl implementeze în Pașcani, ar putea fi pierdut de localitatea noastră din cauza indeciziei autorităților locale. Primarul unei comune din apropierea municipiului este gata să pună la dispoziția asociației un spațiu pentru implementarea proiectului.

Este vorba de Costel Hugeanu, primarul localității Stolniceni-Prăjescu, care este dispus să rezolve în regim de urgență solicitările asociației din Marea Britanie.

 ”Punem la dispoziția asociației clădirea școlii din vale din satul Stolniceni și o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați. În apropierea școlii există Căminul Cultural și un iaz, ambele recent reabilitate și modernizate. Activitățile în aer liber se pot desfășura și pe valea Siretului. Comuna a trecut în ultimul timp printr-un amplu program de modernizare, drumuri, unități de învățământ și distribuție de apă, de aceea cred că localitatea noastră poate pune umărul și la realizarea acestui proiect”, ne-a declarat Costel Hugeanu, primarul comunei Stolniceni-Prăjescu.   

  

 Reamintim faptul că asociația ECHO din Marea Britanie a solicitat Consiliului Local Pașcani o locație pentru amenajarea unui Centru Educațional. Autoritățile locale au propus în primă fază o parte dintre ei, locația școlii Ion Creangă, dar demersul nu s-a concretizat. O altă variantă ar fi vila de protocol de la Valea Seacă ce aparține Primăriei, dar nici asupra acestei locații nu s-a decis nimic.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Măcel cu topoare și pistoale la Boureni, lângă Târgu Frumos. Agresorii reținuți de judecătorii pășcăneni

Marius Parteni

O comisie de la Prefectura Iași a evaluat pagubele produse în Miroslovești

Diana Marcu

Cinematograf aprobat pentru comuna Ciohorăni. Hârlăul este și el pe listă!

Marius Parteni
Încarcă...