RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarii traseişti s-ar putea să-şi piardă mandatul

Camera Deputaţilor a adoptat tacit, ieri, o propunere legislativă de respingere a Ordonanţei de urgenţă 55/2014 care permite ca aleşii locali să-şi aleagă un partid timp de 45 de zile, fără să-şi piardă mandatul.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru (ex – PSD, PC şi UNPR) şi prevede că se respinge această Ordonanţă, iar primarii care au optat pentru derogările Ordoanţei să-şi piardă mandatul şi să fie înlocuiţi. Proiectul a fost adoptat tacit deoarece termnul constituţional pentru dezbatere şi vot final de 12 noiembrie a fost depăşit. Camera Deputaţilor este prima Cameră sesizată, Senatul fiind forul decizional.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

PSD îi răspunde lui Pintilie: Facem apel la pășcănenii de bună credință să nu se lase păcăliți de intervențiile populiste ale candidatului PNL, Marius Pintilie

Răzvan Grecu

Senatorul ales pe colegiul Târgu Frumos și Podu Iloaiei salută înființarea comisiei care trebuie să facă lumină în cazul proiectului Roșia Montană

Redacția

Contre pe proiectele europene! Nedelcu: „Falimentați primăria”. Bodoașcă: „Ați lăsat proiectele la 0,12% grad de implementare”

Răzvan Grecu
Încarcă...