NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria așteaptă listele cu consumurile cetățenilor pe fiecare bloc. Axinte:” Când aduceți tabelele, vă promit că într-o săptămână problema este rezolvată”

Cetățenii prezenți ieri la dezbaterea publică pe marginea taxei de salubritate au adus în discuție și subiectul ApaVital. Oamenii au acuzat din nou administrația locală că nu îi protejează în relația cu operatorul județean.

Vasile Axinte, viceprimarul Municipiului Pașcani, a intervenit în discuția cu oamenii și a făcut o serie de declarații, pe care cetățenii le-au luat de bune. El le-a solicitat să se organizeze pe fiecare scară în parte, să fie întocmite liste cu consumurile din apartamente care să ajungă la Primărie."Aduceți tabelele la mine cu toate consumurile repartizate pe fiecare apartament. Eu le voi trimite la ApaVital pentru ca ei să stabilească cât aveți de plătit. Când aduceți tabelele, vă promit că într-o săptămână problema este rezolvată", a susținut viceprimarul Axinte.   

  

În această acțiune vor intra și funcționari din cadrul Primăriei, cărora li se vor alătura angajați ai operatorului de apă. Împreună cu un reprezentant al oamenilor se va întocmi lista cu consumurile. Ulterior, conform celor spuse de Axinte, urmează să fie identificată o persoană sau societate cu care să se încheie un contract de furnizare pe toate blocurile. Pe baza acestuia să fie facturată apa la nivel de scară, iar cetățenii ulterior să își achite consumurile.

Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital, a susținut astăzi că municipalitatea s-a angajat să transmită lista cu responsabilii de bloc cărora li se va face facturarea consumurilor.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul Rabla pentru electrocasnice 2021. Cum primeşti voucher de 500 lei de la stat

Redacția

Dezinsecția și larvicidarea întârzie și în acest an la Pașcani, din motive administrative

Marius Parteni

Apa va fi întreruptă mâine la Sirețel. Apavital igienizează rezervorul din localitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site