NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Primăria apelează la avocați pentru reprezentarea în procesele de pe rolul instanțelor

Primăria Pașcani apelează la serviciile unor avocați sau firme de avocatură care să reprezinte municipalitatea în procese, cu o serie de structuri ale statului. Printre acestea se numără Societatea Națională de Căi Ferate din România, ori fosta Legume SA.

Advertisements

Pe ordinea de zi a ședinței consiliului local, ce a avut loc astăzi, s-a discutat despre cooptarea unui specialist care ar urma să se ocupe de pregătirea documentațiilor pentru procesele de pe rolul instanțelor. A fost luată decizia ca pentru o serie de procese municipalitatea să apeleze la o firmă de avocatură.

Proiectul a fost aprobat de aleșii locali. Firma care va fi desemnată de autoritățile locale va trebui să prezinte un raport cu privire la modul cum și-a realizat apărarea și respectat interesul în raport cu Unitatea Administrativ Teritorială.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Prognoza meteo: Un ciclon loveşte România.

Redacția

Moment de sinceritate al unui ales PSD, după alegerea viceprimarului!

Marius Parteni

Câtă ipocrizie!!! Pantazi acuză că în cazul datoriilor unor cetățeni către Prest Serv Apa a intervenit prescripția, în timp ce firma sa beneficează și ea de o astfel de prescripție în cazul datoriei de 2,7 milioane de lei către Primărie!

Răzvan Grecu
Încarcă...