RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Primăria a eliberat autorizația de construcție pentru viitorul magazin Dedeman

Încă un pas administrativ din partea Primăriei Pașcani, pentru continuarea lucrărilor la centrul comercial Dedeman, de pe strada Grădiniței. Municipalitatea, prin șeful executivului local a semnat ultimele autorizații de construcție.

Vorbim de continuarea lucrărilor pentru construcția Dedeman și cel cu privire la amenajarea sensului giratoriu din proximitate.

“Am semnat astăzi autorizațiile de construire pentru magazinul Dedeman și pentru amenajarea intersecției cu sens giratoriu de la același obiectiv”, se arată în postarea primarului Marius Pintilie.

Concomitent cu lucrările ce țin de partea de construcție a centrului comercial, vor fi finalizate și cele cu privire la sensul giratoriu din proximitatea centrului.

  

Astfel, în locul sensului giratoriu amplasat provizoriu la intersecția străzilor Grădiniței, Aleea Calea Iașului și Calea Romanului va fi construit unul definitiv, iar întreaga intersecție va fi reorganizată, o parte dintre trotuare urmând a fi reconstruite.

Această lucrare va afecta atât proprietatea privată a Dedeman, cât și proprietatea publică a Municipiului Pașcani, motiv pentru care aleșii locali au acordat dreptul de a efectua această investiție privată și pe domeniul public.

Terenul pe care va fi construit centrul comercial are o suprafață de aproape 62.000 mp, fiind format din opt parcele: cinci aparțin Dedeman și trei de Integrata. Terenul are o formă poligonală cu deschidere în partea de est la strada Grădiniței. În partea de sud, terenul are deschidere la Aleea Calea Iașului, cu o bandă pe sens.

Dedeman este lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare. Lanțul românesc are aproape 60 de magazine în toată țara, două dintre acestea fiind în Iași.

De ieri, 19 octombrie 2023, a fost amenajat și pus în funcțiune și sensul giratoriu de pe strada Grădiniței, din proximitatea Kaufland.  

Related posts

Colaborare pe proiecte comune cu orașul Ialoveni

Redacția

Ieșenii vor merge spre Transilvania prin Bacău. „Pentru că este mai ieftin“

Redacția

Refacerea zonelor afectate de intervenții și plombarea străzilor se vor face imediat ce vremea se încălzește

Marius Parteni
Încarcă...