NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Prima victorie pentru elevul păşcănean desemnat secretar executiv al Consiliului Național al Elevilor

A câştigat încrederea întregii ţări, iar acum caută soluţii pentru a rezolva problemele pe care elevii le ridică la nivel naţional. Mădălin Cotic, ocupă de o săptămână funcţia de secretar executiv, pe departamentul de relaţii externe, în cadrul Consiliului Naţional al Elevilor. Această funcție îl obligă să fie vocea colegilor săi din România.

 

Tânărul a renunţat la funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean al Elevilor pentru a se dedica mai mult noii funcţii obţinute.

Consiliul Național al Elevilor a fost prezent ieri la dezbaterile privind structura anului școlar 2017-2018, unde a fost semnată şi prima victorie din noul mandat al lui Mădălin, respectiv vacanţa de iarnă va avea 3 săptămâni. Astfel, cursurile anului școlar 2017-2018 vor începe în data de 11 septembrie 2017 până la vacanța de iarnă, din perioada 23.12.2017 – 14.01.2018. Primul semestru va continua începând cu 15 ianuarie 2018 până la data de 2 februarie 2018.

Cei prezenţi au avut în vedere şi pozițiile susținute de către sindicate și reprezentanții părinților şi, astfel, s-a ajuns la cea mai bună soluție pentru actualul sistem de învățământ pe termen scurt, acesta având nevoie de reforme privind structura astfel încât să fie eficientă.

De asemenea săptămâna trecută a avut loc și Adunarea Generală a CNE, unde a fost adoptată Strategia de dezvoltare a Consiliului Național al Elevilor. Mădălin este încrezător în forțele proprii, dar mai ales în susținerea care vine din parte tuturor elevilor.

loading...
Advertisements

Related posts

Calendar înscriere CLASA PREGĂTITOARE 2018-2019

Ema Roman

Copiii de grădiniță și din clasele primare vor primi lunar miere polifloră

Redacția

Începe simularea examenului de Bacalaureat. Astăzi, proba scrisă la Limba şi literatura română

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site