RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Prima ediţie a festivalului muzical Black SEAmphony va fi organizată în weekendul următor în Piaţa Ovidiu / Publicul este invitat în fiecare seară, de la ora 20,30, „să asculte, să danseze şi să recunoască repertorii diverse

Festivalul „Black SEAmphony”, aflat la prima ediţie, se va desfăşura, în perioada 19-21 august, în Piaţa Ovidiu, informează un comunicat transmis de Primăria Constanţa, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, publicul este invitat în fiecare seară, de la ora 20,30, „să asculte, să danseze şi să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, muzica pop-crossover, rock şi piese de radio recognoscibile, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate”.

Vineri, 19 august, sub motto-ul „Pe aripile muzicii”, publicul va putea recunoaşte coloane sonore din filme celebre precum: „Războiul Stelelor”, „Titanic”, „Games of Thrones”, „Rocky”, „Zorro”, „Cei 7 magnifici” etc. Împreună cu artiştii Orchestrei Simfonice Bucureşti, vor urca pe scenă cunoscuta soprană Irina Baianţ şi compozitorul şi dirijorul Andrei Tudor.

„Irina Baianţ este o culoare intensă în muzică clasică, o strălucire aparte care îmbină muzica clasică cu pop şi crossover, soprana care sparge tiparele standard ale fiecăruia, în percepţia despre operă. Cu o vastă experienţă scenică, zeci de mii de triluri colorate pe care le-a dat lumii în ultimii 10 ani de carieră, a dus România pe harta internaţională a performanţei lirice cu lumina ei caldă şi catifelată între palmele aplauzelor”, se arată în comunicat.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Traian Băsescu a fost externat, după zece zile de spitalizare

Redacția

Premierul israelian avertizează că dacă Hezbollah se alătură războiului va fi „devastator” pentru Liban

Redacția

Israelul aprobă un acord parțial care prevede eliberarea a 50 de ostatici răpiți de Hamas/ Pauză în lupte timp de patru zile

Redacția
Încarcă...