NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

​Press report: ​Cât ar trebui să coste o pâine. Croitorul din Gara Nord care îmbracă Poliția Română. Paznicul. 10.000.000 lei factura la curent în Casa Poporului la iarnă

Cât ar trebui să coste o pâine ●Croitorul din Gara Nord care îmbracă Poliția Română ●Paznicul ●SURSE: Ligia Deca va fi propusă luni la Ministerul Educației, în locul lui Sorin Cîmpeanu ●10.000.000 lei factura la curent în Casa Poporului la iarnă ● 10 locuri de tortură într-un singur oraș ●Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței: “Există plângeri că unele farmacii au acces privilegiat la medicamente” ●Dobânda BNR va ajunge la 6% după şedinţa de politică monetară a BNR din 5 octombrie ●Contractele câștigate de prietenul lui Klaus Iohannis cu instituțiile conduse de membrii PNL ● Cât mai valorează averea economică a statului român ●Antiplagiat: Ce pot face Iohannis, Dîncu, Cioroianu?

Press reportFoto: Jeppe Gustafsson / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Preț pâine 2022. Cât ar trebuie să coste o pâine în funcție de prețul grâului

  

Alexander Degianski, un cunoscut producător agricol din comuna Giulvăz, județul Timiș a atras atenția că scumpirea pâinii nu este justificată iar acesta a făcut și un calcul exact pentru cât s-ar cheltui la producerea unei pâini simple de 550 de grame, pe care fermierul a cumpărat-o cu 5,5 lei.

Advertisements
Advertisements

Cantitatea de grâu necesară pentru a face o pâine este,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce spune Cătălin Drulă despre o posibilă candidatură a lui Kovesi la prezidenţiale din partea USR

Redacția

Gabriel Oprea susține introducerea unui stagiu de voluntariat în armată

Redacția

Cioloș depune luni la Parlament lista de miniștri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site