NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lula l-a devansat pe Bolsonaro, în alegerile prezidențiale din Brazilia, după numărarea a 70% din voturi – UPDATE

Fostul președinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a devansat pe actualul președinte Jair Bolsonaro, după numărarea a 70% din voturile exprimate în cursa pentru prezidențiale, însă institutul Datafolha preconizează că niciunul nu are șanse să treacă pragul de 50% pentru a evita al doilea tur de scrutin, relatează Reuters.

Un afis cu chipul lui Lula sa SilvaFoto: Nuno Cruz/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

02:26 Cu 70% din voturi numărate, Lula avea 45,7% din voturi exprimate, comparativ cu 45,5% pentru Bolsonaro, a raportat Curtea Electorală Superioară (TSE) pe site-ul său. Dacă niciun candidat nu câștigă mai mult de jumătate din voturi, ei se vor confrunta în turul al doilea în patru săptămâni.

  

01:21 Președintele brazilian, Jair Bolsonaro, a preluat duminică conducerea în rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale în fața lui Luiz Inacio Lula da Silva. Cu 30,8% din voturile numărate, Bolsonaro se află în frunte cu 47,6% din voturi față de 43,6% pentru Lula, a anunțat autoritatea electorală națională pe site-ul său, potrivit Reuters.

Advertisements
Advertisements

Autoritatea electorală națională din Brazilia a început duminică să raporteze rezultatele parțiale ale alegerilor prezidențiale din țară, în care fostul președinte de stânga Luiz Inacio Lula da Silva își propune să-l detroneze pe actualul președinte Jair Bolsonaro,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

New York Times: Slabe semne de opoziție fermă față de Putin din partea elitei ruse

Redacția

Apicultorii cer sprijin financiar după ce producția de miere a scăzut cu 13.000 de tone din cauza secetei

Redacția

Un mare complex comercial din Iaşi îşi închide porţile până pe 31 martie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site