NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Președintele Comisiei de Urbanism din Consiliul Local Pașcani amenință că demisionează

Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Pașcani ar putea suferi modificări în perioada următoare. Unul dintre membri pare din ce în ce mai hotărât să se retragă.

Este vorba de consilierul Vasile Pleșca, din PSD, cel care deține și președinția comisiei. Aceste este nemulțumit de faptul că o serie de cereri venite din partea unor persoane juridice din Pașcani, de concesionare sau închiriere a unor suprafețe de teren, nu ajung în dezbatarea comisiilor din legislativul local și ar sta blocate în Primărie. Alesul local a revenit pe marginea acestui subiect în ședința consilierilor PSD care a avut loc la partid în urmă cu două zile. Pleșca a susținut că nu își dorește să fie judecat de respectivele persoane și să fie indicat ca vinovat în locul celor care sunt adevărații responsabili de întârzierea soluționării lor.
Contactat telefonic pe marginea acestui subiect Vasile Pleșca a spus:

“Nu știu ce știți, dar nu e nimic oficial deocamdată. Vom vedea ce va fi. Au fost niște discuții, dar nu vreau eu acum să spun mai multe”.

Subiectul adus în discuție de consilierul local îl vizează pe Mircea Zuzan. El consideră că secretarul blochează aceste cereri. Pleșca a mai susținut în fața colegilor că este dispus să renunțe și la calitatea de lider de grup al celor din PSD în Consiliul Local, dacă cererile nu sunt analizate, iar cei care le-au depus nu primesc un răspuns. De asemenea în ședința PSD s-a pus iar problema comunicării între cabinetul primarului și secretarul Primăriei. Menționăm faptul că alături de Vasile Pleșca din Comisia de Urbanism mai fac parte Paul Costan, Mihuț Benone, Enea Neculai și Ioan Ioniță.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

       

loading...
Advertisements

Related posts

Anul acesta tronsonul Gura Bădiliţei – Criveşti – Vânători va fi finalizat

Teona Gherasim

Primarului Dumitru Pantazi îi place critica: Cristian Menegon de la Presa Loco va fi noul purtător de cuvânt al Primăriei!

Răzvan Grecu

S-a schimbat șefia PNL Pașcani. Petrică Dascălu s-a autosuspendat din funcție

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site