RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Președintele bulgar către servicii: Opriți refugiații la graniță, altfel ratăm intrarea în Schengen / Rumen Radev le-a cerut să întărească securitatea la frontieră și să lucreze mai mult cu Frontex

Serviciile speciale ar trebui să întărească securitatea granițelor Bulgariei și să oprească valul de refugiați care trece prin acestea, a solicitat președintele bulgar, Rumen Radev, la o întâlnire recentă cu șeful Agenției de Stat pentru Securitate Națională (DANS), Plamen Toncev, al informațiilor de stat, Antoan Gechev, al informațiilor militare, generalul Venelin Venev, transmite 24Chasa, citată de Rador.

A participat și ministrul bulgar al apărării, Dimităr Stoianov, șeful apărării, amiralul Emil Eftimov, ministrul adjunct al afacerilor interne, Emil Ganchev, adjunctul secretarului general de la Ministerul de Interne, Stanimir Stanev, directorul Poliției de Frontieră, Rosița Dimitrova, a informat Președinția Bulgariei. După cum s-a anunțat, din cauza alegerilor, securitatea frontierei de sud va fi preluată în întregime de armată, astfel încât poliția să poată fi implicată în asigurarea votului.

“Protecția efectivă a frontierelor externe europene este o condiție pentru garantarea securității naționale și pentru aderarea Bulgariei la Schengen”, a declarat președintele în cadrul ședinței de lucru, a informat Centrul de presă al lui Rumen Radev.

Potrivit Președinției, în cadrul reuniunii au fost identificate măsuri pentru întărirea securității granițelor Bulgariei, care sunt externe pentru UE, precum și pentru a face față presiunii migrației și a stopa traficul ilegal de persoane.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis și Ciucă, întrevedere cu ministrul olandez al Afacerilor Externe. Schengen și apărarea Flancului Estic, printre teme

Redacția

Fotbalistul Youcef Atal de la OGC Nisa,  condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru incitare la ură / A postat pe Instagram o înregistrare cu un predicator care îndemna la „o zi neagră pentru evrei”

Redacția

Posibilă grevă generală în educație – sindicatele amenință că școala nu va începe pe 3 ianuarie și că mediile pe semestrul I vor rămâne neîncheiate, dacă nu primesc creșterile salariale

Redacția
Încarcă...