NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

OUG – Plafonarea preţurilor la energie în dezbaterea comisiilor din Senat

de-ce-ordonanta-plafonarii-in-energie-nu-e-o-veste-tocmai-buna.-ceva-nu-s-a-spus-/-expert:-„s-ar-putea-sa-vedem-alte-plafoane,-alte-preturi-sau-sa-se-stinga-lumina”

Ordonanţa de urgenţă a guvernului privind plafonarea preţurilor la energie, care se aplică de la 1 septembrie, a intrat miercuri în dezbaterea comisiilor de specialitate din Senat, prima cameră sesizată. Actul normativ aduce modificări în ce priveşte nivelul de consum lunar de electricitate, până la care preţul va fi plafonat, atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru IMM-uri.

La conducerea comisiei pentru energie au ajuns numeroase amendamente privind textul ordonanţei, inclusiv de la parlamentarii puterii, astfel că documentul ar putea ajunge modificat la Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Advertisements

Plafonarea preţului la electricitate a fost criticată şi de operatorii din domeniu. Ei spun că ordonanţa a fost elaborată fără consultarea participanţilor din piaţă, periclitând securitatea aprovizionării consumatorilor.

adevarul.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cristian Rățoi acuză că l-a întâlnit pe primarul Pantazi pe tarlalele AgroComplex! Lipsa sa de la muncă ar fi motivul dezastrului din Pașcani, susține cordonatorul local Pro România!

Răzvan Grecu

Bătaie de joc la adresa mediului de afaceri din Pașcani. Primarul a promis, dar nu face nimic și blochează inițiative

Marius Parteni

Pantazi și Nedelcu susțin public că terenul de la Blăgești este rezervat pentru retrocedări, însă au permis intabularea în favoarea Legume S.A

Răzvan Grecu
Încarcă...