NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Preparate delicioase vă vor atrage AZI și în WEEKEND la Palas la Street Food Festival

Street Food Festival Iași își deschide porțile astăzi în Grădina Ansamblului Palas. Zeci de preparate din repertoriul mâncării stradale, beri artizanale din toate colțurile țării și vinuri alese special pentru acest eveniment își așteaptă degustătorii pentru a le oferi o experiență culinară complet nouă.  

Atmosfera va fi completată de muzică live, dar și de o mulțime de surprize pregătite de organizatori. Accesul la festival se va face vineri între 12:00 și 23:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 23:00, intrarea fiind liberă.

„Suntem nerăbdători să interacționăm cu publicul ieșean, dar și cu cei din județele apropiate Iașiului. Ne-au contactat foarte mulți oameni din Botoșani, Bacău, Suceava, chiar și din Chișinău să ne spună că abia așteaptă să guste din preparatele delicioase care se vor găsi la Street Food Festival Iași. Rețeta evenimentului din grădina Ansamblului Palas este identică celei de la Cluj, așadar suntem siguri că vom avea parte de aceeași atmosferă și de aceleași produse de calitate, pe care vendorii noștri le vor oferi. Ne bucură de asemenea că beneficiem și de sprijinul unor parteneri de încredere precum Kaufland România, Silva și Palas Mall, cărora ținem să le mulțumim, deci îmi rămâne doar să vă invit în număr cât mai mare la Street Food Festival Iași” -Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Timp de trei zile, în Grădina Ansamblului Palas, vizitatorii se vor putea întâlni cu preparate culinare dintre cele mai diverse: de la pizza napoletană, la gulaș, quesedilla, preparate asiatice, pește, burgeri cu rețete deosebite, sandwichuri cu cele mai delicioase ingrediente și deserturi pentru fiecare gurmand, toate proaspete și create în spiritul Street Food.

Nu vor lipsi nici berile artizanale și fie că sunt de tip IPA, Lager, nefiltrate sau albe și vin de la producători ca Zăganu, Sikaru, Hophead, Bere a la Cluj, Perfektum, Bereta TM sau Ground Zero, acestea oferă o experiență deosebită iubitorilor de hamei și completează perfect preparatele vendorilor de mâncare.

În fiecare seară, pe scena festivalului vor urca trupe care să încânte live publicul ieșean cu ritmuri de funk, jazz, world music sau soul. Programul celor trei seri este următorul:

Vineri, 23 septembrie

18:00 – Thrills

19:30 – Funkorporation

21:30 – Otherside

Sâmbătă, 24 septembrie

18:00 – Soul Serenade

19:30 – JazzyBit

21:30 – Groove Hug

Duminică, 25 septembrie

17:30 – Peter Sarik Trio

19:30 – Lucia

21:30 – Helen

Așadar, vineri vom spune start primei ediții a Street Food Festival Iași.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

CNAS: Defecţiuni în funcţionarea cardului de sănătate, sistemul online va redeveni funcţional de astăzi

Redacția

Pierdut certificat de înregistrare

Redacția

Ziua în care omenirea a doborât ultima frontieră şi a ajuns în spaţiu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site