NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Premii pentru membrii Clubului Argus din Târgu Frumos (FOTO)

În perioada 1-5 septembrie, la Hotelul ExpoCenter din Bucuresti, s-au desfăşurat campionatele naţionale de perechi la scrabble pentru seniori şi tineret, dar şi etapa a II-a din cadrul campionatului naţional individual.

Jucătorii noştri şi-au făcut, ca deobicei, simţită prezenţa prin rezultate notabile.

Perechea formată din Paul Cristian Tihan şi Darius Drobota a devenit campioană naţională la categoria cadeţi, în vreme ce Angheluţă Iustin şi Mihalache Sebastian (Universitatea Cluj) s-au clasat pe locul 3 în cadrul aceleaşi categorii. La juniori Ștefan Vintilă şi Răzvan Pletosu au devenit vicecampioni naţionali, competiţia fiind câştigată de Caba Cristian si Enea Iustin.

În cadrul concursului individual, tinerii noştri cadeţi au dominat competiţia câştigând 3 din cele 4 probe puse în joc! Darius Drobotă a câştigat ambele duplicate la general (şi în clasamentul cumulat la tineret), în vreme ce Tihan Cristian a câştigat proba de compunere şi turneul de libere dedicat cadeţilor, adjudecându-şi în final locul 1 al categoriei de vârstă.

Advertisements
Advertisements
  

De asmenea, în cadrul concursului individual la seniori, Romanescu Ioan şi Aioanei Ionel au obţinut locurile 2, respectiv 3 la categoria decani.

Felicitări tuturor participanţilor şi mult succes în competiţiile următoare!

Advertisements
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: 3 km de asfalt cu doar 1,6 milioane lei

Ema Roman

Accident între Târgu Frumos şi Costeşti. Un autoturism de teren s-a răsturnat

Redacția

Continuă lucrările la blocul ANL din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...