NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Premii pentru membrii Clubului Argus din Târgu Frumos (FOTO)

În perioada 1-5 septembrie, la Hotelul ExpoCenter din Bucuresti, s-au desfăşurat campionatele naţionale de perechi la scrabble pentru seniori şi tineret, dar şi etapa a II-a din cadrul campionatului naţional individual.

Jucătorii noştri şi-au făcut, ca deobicei, simţită prezenţa prin rezultate notabile.

Perechea formată din Paul Cristian Tihan şi Darius Drobota a devenit campioană naţională la categoria cadeţi, în vreme ce Angheluţă Iustin şi Mihalache Sebastian (Universitatea Cluj) s-au clasat pe locul 3 în cadrul aceleaşi categorii. La juniori Ștefan Vintilă şi Răzvan Pletosu au devenit vicecampioni naţionali, competiţia fiind câştigată de Caba Cristian si Enea Iustin.

În cadrul concursului individual, tinerii noştri cadeţi au dominat competiţia câştigând 3 din cele 4 probe puse în joc! Darius Drobotă a câştigat ambele duplicate la general (şi în clasamentul cumulat la tineret), în vreme ce Tihan Cristian a câştigat proba de compunere şi turneul de libere dedicat cadeţilor, adjudecându-şi în final locul 1 al categoriei de vârstă.

  

De asmenea, în cadrul concursului individual la seniori, Romanescu Ioan şi Aioanei Ionel au obţinut locurile 2, respectiv 3 la categoria decani.

Felicitări tuturor participanţilor şi mult succes în competiţiile următoare!

Advertisements

Related posts

Strângere de fonduri pentru “Balul Gospodarilor” de la Liceul Special Moldova

Ema Roman

Autorii ”Monografiei orașului Târgu Frumos” premiați de Academia Română

Redacția

Miercuri – şedinţă de CL la Târgu Frumos! Iată ce vor dezbate consilierii

Ema Roman
Încarcă...