RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Premii importante obținute de eleve de la Colegiu „Mihail Sadoveanu”, la Concursului Internațional „Slova rusă”

Rezultate remarcabile au obtinut câteva eleve de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” la cea de a VII-a ediție a Concursului Internațional “Slova rusă” (24-25 mai 2021), organizat de Catedra de Slavistică “Petru Caraman” și Cabinetul de Limbă rusă din cadrul Facultății de Litere- Universitatea Al. I Cuza-Iași.

La această competiție au participat elevi și studenți din Federația Rusă, Belarus, Kazahstan, Republica Moldova și România.La Categoria Eseu, câte un Premiu I a fost obținut de către Alina Lungu (clasa a X-a) și Valeria Cebotaru (clasa a XI-a), câte un Premiu al II-lea au caștigat Anastasia Palanciuc (clasa a IX-a) și Rodica Simionovici (clasa a XI-a), iar Premiul al III-lea le-a revenit Nicoletei Bîtca (clasa a X-a), Anei Maria Leah (clasa a XI-a) și Adelei Dulgheru (clasa a X-a); la Categoria Eseu analitic, Valeria Cebotaru a obținut Premiul I, Nicoleta Bordos (clasa a XI-a)- Premiul al II-lea, iar Elena Olari (clasa a XI-a)- Premiul al III-lea. Un alt Premiu I- la Categoria Proiect știintific- a fost câștigat de către aceeași Elena Olari.

Felicitări tuturor elevilor și profesorului coordonator Dr. Anisoara Sprinceana!

Related posts

Ce se întâmplă cu înscrierile și probele pentru liceele vocaționale?

Redacția

Şcoala Gimazială „Iordache Cantacuzino“ și Liceul „Miron Costin“ se află în top 200, cu cei mai buni absolvenți de gimnaziu

Redacția

Şcolile Speciale din România, în pericol de a fi desfiinţate! Sindicaliştii pregătesc un pichet de protest la Ministerul Educaţiei!

Ema Roman
Încarcă...