NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pregătiri pentru începerea lucrărilor de reabilitare la strada Gării

Veste îmbucurătoare pentru pășcăneni odată cu venirea primăverii. Conform purtătorului de cuvânt de la Primăriei Pașcani, peste o săptămână va fi emis ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a străzii Gării din municipiu.

 

Vorbim despre o investiție mult așteptată de către pășcăneni, a cărei licitație a fost contestată și în final câștigată de EKY SAM – societatea care a depus contestația.

„În luna noiembrie a  anului 2016 s-a semnat contractul cu ultima firmă care a câștigat licitația. După ultimele discuții pe care le-am avut cu cei de la Compartimentul de Investiții, ordinul de începere a lucrărilor se va da undeva pe data de 15 sau 20 martie, urmând ca pe perioada acestui an să se înceapă lucrările la acest obiectiv important din Pașcani”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt la Primăria Pașcani.

Conform proiectului tehnic, pe strada Gării se vor realiza: terasamente 6867 mc, sistem rutier nou 11.957 mp, ranforsare sistem rutier nou 23.640 mp, șanțuri pereate 1426 mp, reparații îmbrăcăminte: 942 mp, acostamente beton 1520 mp, ranforsare străzi lateral 666 mp, rigole carosabile 100 mp, trotuare pavelate 11.940 mp, spații verzi 6.250 mp etc.  

 {jcomments off}


loading...
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani are oficial secretar! Irina Jitaru a trecut și de proba interviului!

Marius Parteni

Camera de Comerţ Iaşi: Desemnarea persoanelor responsabile cu managementul deşeurilor este obligatorie

Redacția

Marca judeţului ar trebui să conţină un melc. Așa de ”repede” se mișcă consilierii ieșeni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site