RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Povestea unei fetițe de zece ani din Pașcani pasionată de modeling, muzică și pictură

La doar 10 ani, o fetiță din Pașcani a pășit deja pe marile scene ale modellingului. A participat la multe competiții destinate categoriei de vârstă pe care o are la nivel național, dar și internațional. Învață, cântă, pictează, și le face pe toate cu mare pasiune.

 

  

 

“Îmi împart timpul în așa fel încât să fac tot ceea ce îmi place”, a fost răspunsul Mariei Francesca Ursu, elevă a școlii Iordache Cantacuzino, la întrebarea cum își împarte timpul între școală, modelling, pictură și muzică.

 

De trei ani de zile face modelling. Anul acesta, pe 28 martie a defilat în Rusia, fiind imaginea mai multor designeri, iar pe 11 mai la Cannes, în deschiderea Festivalului de Film. Are prezențe și premii la foarte multe alte competiții: Top Child Model of the Planet, Little Miss (Miss România), It Girls – Mini Miss România (Winner Francesca Ursu), Miss Mister First Piticot (Miss Beauty First Piticot ), Little Miss Planet România (Jury Winner), etc.    

“De foarte multe ori îmi fac temele în mașină sau chiar avion”, dezvăluie Maria Francesca.

 Pasiunea pentru pictură și-a descoperit-o de foarte puțin timp. Îi place să realizeze portrete, și își dorește ca pe viitor să poată organiza o expoziție cu lucrările sale.

 Nu în ultimul rând este pasionată de muzică. Cântă și concomitent studiază pianul. În luna decembrie, împreună cu alți colaboratori urmează să pună în scenă primul spectacol. 

 Contrar pasiunilor și activităților din prezent, Maria Francesca știe ce vrea să se facă când va fi mare.”Vreau să ajung medic veterinar. Îmi plac foarte mult animalele. Vreau să le ajut să nu mai sufere”.

 

Cine vrea să o urmărescă o poate găsi pe pagina de instagram @girlfrancesca_m_.{jcomments off}

Related posts

România are cel mai frumos motan din lume!

Redacția

Pantaze a câştigat „Românii au talent“

Redacția

Robert Ciurlică şi Ruxandra Drumariu au fost desemnaţi Mister şi Miss Boboc la Liceul Teoretic Miron Costin (VIDEO)

Teona Gherasim
Încarcă...