RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

POLIŢIŞTII PĂŞCĂNENI S-AU ÎNTÂLNIT CU ELEVII DE LA COLEGIUL NAŢIONAL “MIHAIL SADOVEANU”

Poliţişti de proximitate au desfăşurat activităţi educativ-preventive la Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

Acestea au avut drept scop, prevenirea şi combaterea victimizării minorilor, a faptelor contravenţionale sau penale săvârşite în rândul elevilor, atât în timpul programului şcolar cât şi în afara acestuia.   Elevii prezenţi au fost informaţi cu privire la răspunderea contravenţională şi penală a minorilor dar şi referitor la unele moduri de operare, privind infracţiuni de furt şi înşelăciune, precum şi la respectarea normelor de conduită socială, atât în timpul anului şcolar cât şi pe timpul vacanţei de vară. La activităţi au participat 75 de elevi ai claselor a IX-a A, a IX-a B şi a IX-a C şi 4 cadre didactice.

 Acțiunea a avut loc pe data de 6 mai, între orele 13:30-15:30, în baza Planului Naţional Comun de Acţiune – Cadru pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delicvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani – premiat în cadrul Galei de Excelență organizate de ISJ Iași

Ema Roman

Elev de la Școala Gimnazială Moțca cu COVID-19, internat la spital. Va susține Evaluarea Națională în etapa specială

Redacția

Structura anului școlar 2017-2018. Când sunt vacanțele

Redacția
Încarcă...