RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poliția din Timișoara a deschis o anchetă după găsirea unei femei de 88 de ani și a fiului ei, morți în locuință

Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal, după ce au găsit într-o locuinţă două cadavre. Este vorba de o femeie de 88 de ani şi fiul ei de 68 de ani, relatează News.ro.

Poliția RomânăFoto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Cele două cadavre au fost găsite, luni seară, de poliţiştii din Timişoara.

  

„Astăzi, 17 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane care locuiau pe strada Cozia, din municipiul Timişoara, nu au mai fost văzute de mai multe zile”, a anunţat, luni seară, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, împreună cu pompierii şi o Ambulanţă, în interiorul imobilului fiind găsite două persoane decedate, o femeie în vârstă de 88 de ani şi un bărbat în vârstă de 68 de ani.

Surse oficiale au precizat că cele două victime sunt mamă şi fiu.

Conform proceduri

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu învinovățește vechiul Guvern de secretizarea PNRR: În niciun stat european nu a mai fost secretizat PNRR-ul / Noi de abia acum mai aflăm câte ceva din acest document

Redacția

„Dacă copilul meu nu ar fi fost atât de puternic, nici eu nu aș fi fost”. Mărturia femeii scose după 90 de ore de sub dărâmături, alături de bebelușul ei de 10 zile

Redacția

Baschetbalistul Luca Petcu a murit la vârsta de 21 de ani

Redacția
Încarcă...