RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția a depistat în trafic un pășcănean care de beat ce era nu a putut sufla în etilotest

Polițiștii pășcăneni au depistat în weekendul ce a trecut trei șoferi conducând pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. De departe cel mai grav caz este cel al unui pășcănean, care de beat ce era nu putea sufla în etilotest.

Ion Birică, de 43 de ani, conducea vineri 17 august un autoturism pe strada Crinilor. Un echipaj de Poliție l-a oprit pentru un control, iar agenții au constatat că șoferul era beat. Bărbatul nu a reușit să sufle în etilotest, fapt pentru care a fost dus la Spitalul Municipal pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt caz este al unui șofer din Tătăruși. Nicu Bârleanu a fost depistat de un echipaj de la Rutieră având o concentrație alcoolică de 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat. În weekendul care a trecut 64 de polițiști au participat la acțiuni de control în municipiul Pașcani și comunele arondate, prilej cu care au fost aplicate sancțiuni în valoare de 21.000 lei.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

1.500 de lei, o cameră foto și un telefon a furat un minor din mașina unor brașoveni veniți la rude în Stolniceni-Prăjescu

Marius Parteni

Doi minori au venit din județul Neamț pentru a sparge trei garaje din Pașcani. Riscă închisoarea pentru 300 lei

Răzvan Grecu

Vor să fie liberi, după ce au omorât un bărbat la Cristești

Redacția
Încarcă...