RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Restanțierii la BAC au intrat de astăzi în focuri debutând cu probele orale

Elevii care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat din luna iulie a acestui an au avut astăzi o nouă șansă. A doua sesiune de Bacalaureat a debutat cu probele orale la limba româna și limba maternă. În acest an Centrul de Examinare pentru orașul Pașcani este la Colegiul Tehnic CF „Unirea”.

Conform președintelui Comisiei de Examinare, Corina Ciopraga, la această sesiune s-au înscris 59 de elevi în vederea susținerii competențelor lingvistice și digitale și 330 pentru efectuarea probelor scrise. „Sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat începe cu evaluarea competențelor lingvistice și digitale, astăzi 20 august și se va termina în data de 24 august, după care vor începe probele scrise. Noi suntem Centru de Examen pentru zona orașului Pașcani și avem înscriși pentru examenul de competențe  un număr de 59 de elevi, iar pentru probele scrise un numar de 330 ”, ne-a declarat Corina Ciopraga.

În zilele următoare sunt programate probele de competențe lingvistice la una din limbile străine studiate, urmând ca din 27 august sa înceapă probele scrise. 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Elevii de clasa a VI-a susțin proba la Matematică și Științele naturii, în cadrul Evaluării Naționale

Redacția

„Împreună în școala viitorului”. Un nou proiect la Școala Specială Pașcani

Iulia Huțanu

Turneu de dezbateri academice la Colegiul Tehnic CF „Unirea”, cu tema Uniunea Europeană

Oana Cordoneanu
Încarcă...