NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie l-a rugat pe primarul Pantazi să măture și să spele străzile pline de praf din zona centrală a municipiului

În ședința de Consiliu Local ce a avut loc săptămâna trecută, Marius Pintilie, liderul opoziției, a atras atenția șefilor administrației locale că în zona centrală, acolo unde ApaVital S.A. a avut lucrări de înlocuire a conductelor de apă, străzile sunt pline de praf.

 

  

Pintilie l-a rugat pe primarul Pantazi să trimită oameni care să măture zona și să spele străzile, pentru că atunci când bate vântul cetățenii „sunt victime sigure”.

„O rugăminte din partea mea și a cetățenilor din zona centrală. Am văzut că firma care a făcut lucrările de schimbare a rețelelor de apă a betonat șanțurile. Rugămintea mea este, către dumneavoastră domnule primar, puneți oamenii să măture și dacă se poate, să spele. Este foarte mult praf. Dumneavoastră credeți că veți face investiții și veți pune covor asfaltic, dar până atunci, mai ales când bate vântul, suntem victime sigure când ieșim din casă”, a sesizat situația, liderul opoziției, Marius Pintilie.

Interpelarea lui Marius Pinitlie a rămas fără un răspuns clar, însă viceprimarul Gabriela Nedelcu și-a notat în agendă, la îndemnul primarului Dumitru Pantazi, situația semnalată.

Advertisements

Related posts

Trei zile libere în iunie pentru cei care muncesc. Două pică în weekend

Redacția

Lista candidaților care vor participa la concursurile organizate de Primăria Pașcani

Redacția

Târgu Frumos: Apavital a găsit o metodă ca să scape de rău-platnici! Investiția este de 260.000 euro

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site