RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocalȘtirea zilei

Piața din vale a intrat îm modernizare. Imagini cu modul cum va arăta locația!

Constructorul care a câștigat licitația pentru modernizarea pieței din zona vale a municipiului, a primit din partea Primăriei Pașcani ordinul de începere a lucrărilor. Concomitent cu acest demers administrativ, reprezentanții municipalității au publicat câteva imagini cu macheta proiectului ce urmează a fi realizat.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al municipiului, a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii ce indică prezentul și viitorul acestei locații.

“După mai mult de 30 de ani de așteptare, după nenumărate promisiuni neonorate, făcute de toate administrațiile ce s-au perindat la conducerea municipiului până acum, astăzi, în mod oficial, au început lucrările de reabilitare a Pieței Vale. Pentru că lucrările au început, iar locuitorii municipiului Pașcani m-au întrebat cum va arăta piața după modernizare și tinând cont de faptul că evenimentele sunt ireversibile, mi-am permis să postez câteva fotografii din Proiectul tehnic, astfel încât să vă faceți o idee despre cum va arăta piața”, se arată în postarea administratorului public.

Firma care a câștigat licitația pentru derularea lucrărilor, Ungureanu Trans SRL, are un termen de 15 luni de zile pentru implementarea proiectului.

  

Related posts

Cetăţenii reclamă: Impozite prea mari pentru ce oferă Primăria Paşcani

Ema Roman

Cabinetul medical din Stolniceni-Prăjescu va fi modernizat cu fonduri europene

Redacția

În această noapte începe a patra etapă de dezinsecție la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...