RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Paşi timizi pentru finalizarea lucrărilor din jurul Primăriei Paşcani

Lucrările la parcul de lângă Primăria Paşcani sunt aproape de finalizare. După luni întregi în care s-a intervenit sporadic şi câte puţin, firma din Iaşi încearcă să termine proiectul până la finalul anului.

 

 

  

Aleile au fost pavate, au fost montaţi 12 stâlpi de iluminat, iar după ce va fi amenajată şi aleea dintre strada Mihail Kogălniceanu şi catedrală, lucrarea va fi declarată încheiată.

“Ne apropiem de finalul lucrării la parcul de lângă Primăria Paşcani. Au fost montaţi 12 stâlpi de iluminat, ei sunt racordaţi la curent, mai trebuie să fie montate şi corpurile de iluminat. Mai este de lucru şi la partea de terasament, apoi aleea din spatele meu, care face legătura între strada Kogălniceanu şi catedrală, care va fi amenajată cu pavele”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.                                 

De mai bine de doi ani, firma Incom SA, a încheiat contract cu Primăria pentru a realiza lucrări de sistematizare, modernizare a parcului de lângă instituţie.  Valoarea contractului a fost de 900.000 lei, însă cei de la Incom nu s-au prea ţinut de treabă, după cum recunosc şi şefii administraţiei locale.  

“Termenul de finalizare a lucrării, când vrem să facem recepţia, este de maxim 31 decembrie 2016. Se lucrează de prea mult timp la acest proiect, şi vrem să finalizăm cât mai repede”, a mai completat acesta.

Rămâne de văzut dacă proiectul va fi realizat în termenul stabilit, adică până la finele acestui an. 

Related posts

Două locuințe ANL au fost repartizate unor pășcăneni

Oana Cordoneanu

Atenţie! Centrul municipiului va fi închis mâine pentru curăţenie

Ema Roman

Ordonanța de urgență privind reforma administrației publice ar urma să se aplice de la 1 septembrie

Redacția
Încarcă...