RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcănenii sunt invitatți participe sâmbătă la Marșul pentru Viață

ATOR Pașcani și ATOR Todirești în colaborare cu Casa de Cultură Mihail Sadoveanu se alătură sâmbătă campaniei Marșul pentru Viață, aflat la ediția cu numărul V. 

 

Municipiul Pașcani, prin acest eveniment este în același gând cu alte 120 de orașe din România și Republica Moldova care organizeaza astfel de manifestări dedicate vieții.

  

„Vino pe 26 Martie 2016 la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu și alege să susții VIAȚA! PRO VITA anul acesta împreuna cu ATOR Pașcani și cu ATOR Todirești organizează Marșul pentru Viața, eveniment ce se desfășoara în colaborare cu Casa de Cultură Mihail Sadoveanu, Pașcani”, se arată în comunicatul de presă.

Organizatorii așteaptă sosirea participanților începând cu ora 14.00 în Piața Mihai Sadoveanu. La finalul Marșului vor avea loc o serie de discursuri care vor evidenția importanța manifestărilor Pro Vita în context contemporan.

Evenimentul face parte din seria de evenimente dedicate „Lunii pentru viață – Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie”, proiect susținut de Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iaşilor, în parteneriat cu Asociaţia Studenţi pentru Viaţă, Bucureşti.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Zeci de minori îşi încheie abrupt joaca şi cer să devină adulţi

Redacția

Mare atenţie ce fel de centrală de apartament îți cumperi!

Redacția

Izvorul Tămăduirii. Ce nu ai voie să faci pentru a nu fi lovit de blestem

Redacția
Încarcă...