NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii au venit în număr mare pentru a-și face pașaport electronic

Joi, 3 mai a fost prima zi în care pășcănenii și cetățenii din apropiere și-au putut face pașaport electronic chiar în oraș. Numărul solicitărilor nu a fost unul mic, 27 de pășcăneni venind pentru a-și procura un pașaport.

 Cei ce doresc să obțină un astfel de document trebuie să achite 244 de lei taxă de pașaport și 32 lei taxă de consulat la CEC Bank. După care să meargă cu cele două chitanțe la Biroul de Pașapoarte Electronice ce este situat în clădirea fostei Primării, la parter. Aici vor completa un formular și o declarație pe propia răspundere, li se va face poză, le vor fi luate amprentele și vor trebui să dea o semnătură electronică.

Advertisements

Punctul de pașapoarte pășcănean este deschis în fiecare joi de la 9.30-14.00. Pentru mai multe detalii puteți suna la 0232/277.477, pe site-ul www.pasapoarteiasi.ro sau e-mail contact@pasapoarteiasi.ro

  

Au fost 27 de cereri ale cetățenilor la Pașcani astăzi, pentru prima zi eu zic că ne-am atins scopul. Nu ne așteptam să vină atât de multe cereri, probabil mediatizarea a funcționat foarte bine, oamenii au știut și s-au adresat acolo. La Iași, deja mulți au solicitat eliberarea pașaportului la Pașcani”,  ne-a declarat cms. Nicoleta Nistor, șef al Serviciului de Pașapoarte Iași.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce investiții are de gând să facă ApaVital la Pașcani în următoarea perioadă

Răzvan Grecu

Angajament al primarului la ședința de la ARSACIS: Voi introduce în fiecare lună proiectele pro ApaVital până vor fi votate!

Răzvan Grecu

Taxa de salubrizare! Ați achitat mai mult, solicitați restituirea sau compensarea sumei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site