RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Păşcăneni sancţionaţi pentru injurii şi consum de băuturi alcoolice în public

Trei bărbaţi au fost sancţionaţi pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice şi proferare de injurii la adresa unor cetăţeni.

 

  

 

 

 

Joi, 12 noiembrie, un păşcănean a fost văzut de către agenţii Poliţiei Locale, în parcul de joacă de pe strada Garabet Ibrăileanu, cu sticla de alcool în mână. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost legitimat şi sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei.

Două zile mai târziu, altcineva s-a ales cu o amendă de 1000 lei pentru că facea gălăgie în cartier. Fiind beat, omul se certa cu orice îi ieşea în cale, în principal cu locatarii imobilului în care locuieşte. Aceştia au fost cei care au sunat la Poliţie, în speranţa că aşa îl vor linişti pe bărbat.

 

Aceeaşi sancţiune i-a fost aplicată şi unui bărbat în vârstă de 46 de ani din Lespezi care a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa cadrelor medicale ale Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani. Nu se cunosc motivele nemulţumirii cetăţeanului, cert este că, probabil se va abţine de la astfel de reacţii. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Copil de 11 ani accidentat pe trecerea de pietoni din fața Capelei de la cimitir

Marius Parteni

Polițiștii ieșeni verifică microbuzele destinate transportului elevilor

Redacția

Au furat o oaie și au mâncat-o. Polițiștii au mai găsit doar pielea

Oana Cordoneanu
Încarcă...