NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcăneni prinși în Iași cu substanțe interzise

Patru tineri din Pașcani au fost identificați de polițiști având asupra lor substanțe interzise. Având un comportament suspect, aceștia au atras atenția oamenilor legii.

Sâmbătă, 24 august, orele 00:30 poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie, în timp ce executau serviciul de siguranţă publică şi patrulare în zona Tg. Cucu, s-au sesizat despre faptul că un autoturism se afla parcat în staţia de autobuz Tg. Cucu, pe contrasens, în interior aflându-se mai multe persoane. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că, autoturismul era condus de numitul G.Vasile, de 26 ani din Paşcani. În interiorul autoturismului se mai aflau încă trei tineri, respectiv:

1. S. Mihai, de 30 ani, din Paşcani;

  

2. S.Andrei, de 22 ani, din Paşcani,

3. P. Alexandru, de 24 ani, din Paşcani.

 

Având în vedere comportamentul suspect a celor 4 tineri, poliţiştii au procedat la efectuarea controlului corporal, ocazie cu care au fost găsite 6 pliculeţe care conţineau un praf de culoare albă, 2 pliculeţe care conţineau 5 fragmente solide de culoare maro cu miros înţepător şi suma de 1180 lei.  Bunurile au fost ridicate urmând a fi expertizate .

 

                 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Taximetriștii din Târgu Frumos în vizorul Poliției

Marius Parteni

Agenţii de poliţie încadraţi din sursă externă îşi încep activitatea

Redacția

28 de amenzi, în valoare de 4000 lei, date de polițiști în câteva ore

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site